De
specialisten

Elk mens heeft een unieke persoonlijke missie, zo ook wij

“Eén + één = het verschil. Het is bijzonder als twee totaal verschillende mensen elkaar tegenkomen, elkaar gaan snappen en begrijpen, elkaar confronteren en uitdagen maar bovenal elkaars verschillen respecteren. Ons is dat overkomen! gaandeweg hebben we van elkaar geleerd hoe we gebruik kunnen maken van het verschil. Elk mens heeft een unieke persoonlijke missie, zo ook wij. Wat ons samen sterk maakt én ook weer het verschil maakt is de visie die we samen delen: als je van je passie een inkomen maakt, hoef je nooit meer te werken.”

rudi

Rudi Willemsen (1971)

“Mensen aansporen om hun hart te volgen, dat geeft me echt een voldaan gevoel. ik heb interesse in mensen. ik wil graag weten wat hun beweegredenen zijn. Mijn jarenlange ervaring met het werken met mensen deed ik op binnen de werving- en selectiebranche en als coach voor individuen en groepen. ik laat graag ondernemers écht bewust worden van het onder- nemen. Want als je van je passie een inkomen maakt, hoef je nooit meer te werken.”

peter

Peter Beursgens (1965)

“Als accountant kwam ik in eerste instantie alleen in aanraking met de harde factoren. Maar, ik ontdekte al gauw dat evenwicht tussen de harde en zachte kant de enige ma- nier is om met veel plezier succesvol te kunnen en blijven ondernemen. Als ondernemer help ik graag (potentiële) ondernemers met het zoeken naar dit evenwicht. Want als het goed voelt, kun je ook goed verdienen. dat geldt niet alleen in financieel opzicht!”

 

Wil je deze inspirators ontmoeten, kijk dan op de pagina inschrijven voor een introductieworkshop.