kort &
krachtig

“Ondernemen, iets voor mij?”

Brochure Kort&Krachtig

Kort & Krachtig

  • Voor startende en oriënterende ondernemers van scholen, opleidingsinstituten, bedrijven en instellingen
  • 1 dag
  • 2000 euro
  • ongeacht aantal deelnemers

Brochure Kort & Krachtig

naar WinterBoost naar Introductie

.
In House Training

Kort & Krachtig is bedoeld voor bedrijven, instellingen, opleidingsinstituten en scholen, die hun medewerkers, achterban, relaties of studenten willen laten kennis maken met ‘ondernemerschap’. Denk bijvoorbeeld aan scholen en opleidingsinstituten die hun studenten kennis willen voorbereiden op het mogelijke ondernemerschap. Of denk aan een bedrijf dat reorganiseert en haar medewerkers de gelegenheid wil geven zich breed te oriënteren op een nieuwe toekomst. Zo kan ook een bank startende ondernemers voorbereiden op de stap naar zelfstandig ondernemer.
Vragen die aan bod komen: Een eigen onderneming! Is ondernemen iets voor mij? Is mijn droom reëel? Wat is ondernemen? Wat doet een ondernemer? Hoe word ik succesvol? Wat zijn de geheimen van succes? Welke valkuilen kom ik tegen?
Kort & Krachtig geeft middels vele concrete en praktische voorbeelden antwoord op jouw vragen en is een ideale opstap voor de StartersBoost en Vol & Diep!

School voor Starters geïntegreerd in uw opleiding?

Bewust Ondernemen is ook geschikt als geïntegreerde opleiding. Hogescholen, universiteiten en commerciële opleidingsinstituten kunnen de complete opleiding inclusief lesmateriaal en docenten of docententraining inkopen en integreren in hun eigen programma.
Zo heeft De Fotovakschool te Rotterdam ‘Bewust Ondernemen’ volledig geïntegreerd in haar geaccrediteerde HBO-opleiding.
Ook de KR8Academie als zijnde opleidingscentrum voor de diverse kenniscentra heeft Bewust Ondernemen inmiddels opgenomen in haar cursusaanbod. Navolgende referentie is afgegeven door Meta Benschop van Kenteq Woerden als zijnde deelnemende partij aan de KR8Academie.
“Jullie waren precies de partij die we zochten en de verwachtingen die ik had hebben jullie dubbel en dwars waargemaakt. Het was erg goed en de reacties vanuit Kenteq zijn ook zeer positief! Ga er maar aan staan om een paar uur een boeiend verhaal te vertellen met zo’n groep professionals. Dat is goed gelukt. Ik ben bijzonder tevreden over vandaag en loop met een big smile rond.”

Deelnamekosten

€ 2.000,– exclusief btw ongeacht het aantal deelnemers. Opleidingskosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Lokatie

Kort & Krachtig kan op elke plek in Nederland ingezet worden, zelfs op locatie bij uw bedrijf, school of instelling.

Neem contact met mij op!

Heb je vragen over de Bewust Ondernemen ‘Kort & Krachtig’ of wil je ons boeken? Neem dan contact op met Rudi of Peter.